Uitleg proces in woorden

Sommige vinden een flowcart fijn om te lezen, anderen heeft de uitleg graag in woorden. Vandaar dat we je beide keuzes geven!

Kennismaking en inventarisatie
Graag komen wij bij jullie op bezoek op de locatie. Op die manier kunnen we namelijk ook meteen de sfeer proeven die de organisatie uitstraalt. De bedrijfskleding kan daar goed op aansluiten. Tijdens deze kennismaking leren we elkaar kennen en bespreken we jullie vragen.

Samenstelling van de kledinglijn en logo’s
Als we voldoende informatie hebben, maken wij een advies op maat. Dat kan een snelle keuze zijn of een traject wat meer tijd zal vergen. Vandaar op maat…
Denk daarbij aan mogelijke stylen, modellen, kleuren, aantallen en het gebruik van het logo.

Offerte
Nadat we samen de keuze voor kledinglijn en logogebruik hebben gemaakt, kunnen wij een duidelijke transparante offerte uitbrengen. Je weet exact waar je aan toe bent. Wordt het een opdracht, dan gaan wij direct aan de slag ermee!

Bedrukken of borduren
Zoals eerder aangegeven is de keuze hoe om het gaan met het bedrijfslogo best belangrijk. De uitstraling van het bedrukken of borduren maakt het kledingstuk!

Vermaken
Het kan natuurlijk voorkomen dat er medewerkers een afwijkende maat hebben. Dat is geen enkel probleem. Na de pas sessie kan de  kleding vermaakt worden.

Nazorg en kwaliteit
Nadat de kleding afgeleverd is, houden wij regelmatig contact met onze klanten. We willen graag op de hoogte blijven, meedenken en de kwaliteit van de kleding blijven waarborgen. Wij vinden dat belangrijk. Wij zijn jouw partner in bedrijfskleding!