Over ons

Wat is ons DNA?
Wij hebben geleerd dat het ontrafelen van alle wensen en ideeën van het bedrijf de basis is voor de juiste kledingkeuze. Wij denken mee, geven je advies en voorbeelden waar je wat aan hebt. Maar ook de ruimte om daar rustig over na te denken. Dat is wat een partner in bedrijfskleding doet.

Wij verplaatsen ons zowel in de werksituatie van de medewerkers alsmede in de gewenste uitstraling van de organisatie. En juist die mix bepaalt vaak de uiteindelijke keuze. Of het nu gaat over formele pakken, workers, overhemden of polo’s met korte mouw. Wij geven je advies op maat en begeleiden je stap voor stap in de uiteindelijke keuze. Partner in bedrijfskleding, dat is ons DNA!

Wat betekent dit voor jouw organisatie?
Wij zorgen ervoor dat jouw team de juiste werkkleding draagt die voldoet aan de veiligheidsnormen, comfortabel zit en perfecte kwaliteit heeft qua stof en kleur. Je medewerkers zijn het visitekaartje van jouw organisatie. Als zij tevreden zijn met hun bedrijfskleding, dan stralen ze dat uit. Zowel in voorkomen als in kwaliteit. Dan is onze missie geslaagd.

Hoe we dat doen? Lees hier verder!